Mixtape Mayhem på MojoArcade i kveld kl. 20:35, fredag 25. september.

I kveld er det finalekveld, og 6 vinnere av delfinalene skal spilles en siste gang, og dommen skal felles over hvem som har laget den beste mixtapen.

I tillegg blir det selvfølgelig arcadespill-klassikere på videokanon, Pac-Man, Space Invaders og andre gamle godsaker som krever ca. 10 sekunders innsats for å skjønne poenget – enkel moro for alle kjønn og alderstrinn.

Hver delfinale-vinner har laget 30 minutter med pur glede på god gammeldags kassett, med båndsus og slurr, og blandet nytt og gammelt. Stilmessig svinger det fra bråkete stillhet til barnehagebarn på syre, en dash surf og masse midt i mellom.

Kveldens vinner drar hjem med alle bidragene fra hele konkurransen – deilige kassetter som er dekorert av vinnerne selv (noen i mindre grad selvfølgelig, men sånne detaljer henger vi oss ikke opp i).

Så sleng deg ned på Sound of Mu, i Markveien 58 nederst på løkka – moroa begynner ca. 20.35, og vi gir oss ikke før gamlingene på hjemmet tvers over gata begynner å kaste gebiss og Kongen av Danmark på ruta, dvs. sånn ca. akkurat nøyaktig rundt kl. 01.00 i natt.