MojoArcade vs. Bushwick Bar – Lørdag 27. Oktober

VI BYTTER BEITE – Helt siden første MojoArcade i 2006 har vi holdt til på samme sted, men nå bytter vi beite til Bushwick Bar i Mariboesgate 1 – for de som ikke aner hvor det er, så er det baren i kjelleren til John Dee, med inngang ved siden av den blå containeren til høyre for inngangen til Rockefeller. Den forklaringa der er en munnfull, men vi regner med du skal klare å finne frem allikevel :)

I tillegg, for å gjøre forvirringen komplett, så blir det denne gangen LØRDAG 27. OKTOBER, ikke fredag som vanlig. Etter det fortsetter vi med siste fredag i måneden som vanlig.

På DJ-menyen står den velprøvde lapskausen av bouncy beats, electroswing, nufunk, gammalfunk, ghettofunk, mashups, breaks, big beats, guilty pleasures og alt annet som svinger med Alkoselters, Skamvett og Gomp på musikkmaskineriet.

Videokanonene er lada med gamle arcade- og konsollspill-klassikere som Mr. Og Mrs. Pac-Man, Space Invaders, Yars Revenge, Commando, Ghosts’n Goblins, Sonic og mye mer som vi bytter rundt på i løpet av kvelden – alt kan selvfølgelig spilles av gjestene så her er det bare å lade opp til knallhard konkurranse om high score.

Les mer om MojoArcade og kommende klubbkvelder, og få med deg noen snasne mixer i tillegg her på web’en og husk å like oss på Facebook: www.facebook.com/mojoarcade